Populaarsust kogunud Põllumajandusmuuseumi kokakoolide selle kevade viimane kokkusaamine on 9. aprillil, kui ahju lähevad kohupiimaküpsetised. Usinad õpilased on kätt harjutanud kõrvitsatoitudega, pasteetide ja tarretistega, pidulike roogadega, keedutaina valmistamisega. Keedutaina kokakooli osalejad ütlesid: ei teadnudki, et saab soolaste täidistega täita; ei julgenud kodus proovidagi sellise taigna tegemist; väga huvitav, kuid üsna aeganõudev; üllatav, kuidas seda tainast tehakse ning küpsevadki seest tühjaks; väga maitsvad ja toitvad.
Lihavõttepühad on ukse ees, mistõttu on sel korral teemaks kohupiim ja munapühad. Valmistame pashat, sõira, sõrnikuid ja nostalgilisi kohupiimapontšikuid.
Kokakool toimub laupäeval, 9. aprillil kell 12-15, veel on jäänud viimased kohad. Registreeru haridus@memu.ee
Uued kokakoolid ja teemad juba sügisel! Jälgi meie kodulehte ja Facebooki ning ole kursis uute kokakoolidega.