Rabarber on tõeline kevadehitt ja ei jäta kedagi külmaks - kes armastab, kes pelgab hapuks, kelle jaoks see hapu just ongi mõnus nüanss koogi ja joogi sees. Kevadel pistab ta nina varakult mullast välja on perenaiste seas oodatud koogimaterjal.
Rabarberist saab valmistada palju erinevaid toite. Seekordses toiduklubis küpsetame rabarberikoogi ja valmistame rabarberist toorsiirupi, millest saab teha kevadiselt ja värskelt maitsva õrnroosa joogi.
Kas tead, et rabarberi varsi nimetatakse leherootsudeks või et esmakordselt kasutati rabarberit toiduna 17. sajandi Inglismaal. Hiinas on rabarberijuurt aastatuhandeid lahtistina kasutatud ning ka keskaja Euroopa ja Araabia arstiretseptides leidus rabarberit. Ühesõnaga, rabarer on üks igati tänuväärt ja maitsev aiasaadus, mis on meie seekordse toiduklubi staar.
Tule koostegemisele häärberi uues renoveeritud köögis.
Osalustasu 15 €/inimene
Pane kirja ja tule avasta vitamiinipomm rabarber: kurgja@memu.ee või telefonil 58 6000 25
- Schedule
- Guests
- Attendance
- Shop
- Forecast
- Kommentaarid
Weather data is currently not available for this location
Weather Report
Täna stec_replace_today_date
stec_replace_current_summary_text
stec_replace_current_temp °stec_replace_current_temp_units
Wind stec_replace_current_wind stec_replace_current_wind_units stec_replace_current_wind_direction
Humidity stec_replace_current_humidity %
Feels like stec_replace_current_feels_like °stec_replace_current_temp_units
Forecast
Date
Weather
Temp
Next 24 Hours
Powered by openweathermap.org