+372 5333 4168 | info@memu.ee

Uhke sise ratsamaneeži avamine Tori Hobusekasvanduses koos Terminaatori kontserdiga

Tule saa osa ajaloolisest sündmusest! 1. novembril 2024 avab Tori Hobusekasvandus oma uhiuue sise ratsamaneeži, mis on Eesti suurim ja uhkeim. Selle ainulaadse sündmuse teeb veelgi erilisemaks armastatud bändi Terminaator eksklusiivne kantrihõnguline kontsert.

Ajalooline ja kultuuriline tähtsus

Tori Hobusekasvandus, asutatud juba 1856. aastal, on Eesti vanim hobusekasvandus ja mänginud võtmerolli tori tõugu hobuste aretamisel. Tori tõu aretustraditsioon pürib nüüd UNESCO vaimse kultuuripärandi nimekirja. Kasvanduse tallikompleks on hiljuti renoveeritud ja sai Muinsuskaitseameti aastapreemiate raames tunnustuse 2021. aastal.

Kas teadsid, et tori tõugu hobuste esiisa, Hetman, on oma jälje jätnud 48 sugutäku ja 37 sugumäraga? Tema skelett asub kasvanduse muuseumis, pakkudes külastajatele ainulaadset pilguheitu Eesti hobusekasvatuse ajalukku.

Rahvusvaheline tasand

Novembris avatav maneež viib Eesti hobumajanduse täiesti uuele tasemele. See võimaldab korraldada rahvusvahelisi ratsavõistlusi ja toob kaasa laiemat rahvusvahelist tunnustust. Tori sise ratsamaneež on tõeline pärl Eesti ratsaspordis.

Kontsert, mida sa ei taha maha magada!

Selle ajaloolise õhtu teeb veelgi erilisemaks Terminaatori kontsert, kus bänd esitab oma hittlugusid kantrivõtmes. See on unikaalne võimalus kuulata oma lemmiklugusid uues ja huvitavas stiilis, samal ajal nautides võimast miljööd ja uhket ratsamaneeži.

Ära jää ilma!

  • Väravad avatakse kell 20.00
  • Sooduspiletid kuni 25. oktoobrini hinnaga 22 €
  • Alates 26. oktoobrist ja kohapeal 25 €

Pilet osta siit!

Tule veeda üks meeldejääv ja ajalooline õhtu!