+372 738 3810 | info@memu.ee

Viljaterast leivani

Õpime tundma maaharimise, viljakoristuse ja leiva küpsetamisega seotud tegevusi ning tööriistu. Kirjeldame rukki elutsüklit külvist lõikuseni. Teeme üheskoos läbi leiva valmimiseks olulised etapid: peksame rukist kootidega ja tuulame vilja, jahvatame käsikiviga jahu, õpime leivataigna tegemist. Räägime leiva tervislikkusest ja leivaga seotud kommetest. Vormime oma leivapätsikese, teeme võimasinaga võid ja sööme ahjusooja rukkileiba omatehtud võiga. 

Sihtgrupp: lasteaialapsed, õpilased, täiskasvanud
Grupi suurus 10-25 osalejat
Kestus 1,5 tundi
Toimumisaeg: aastaringselt 

Hind: 5 €/osaleja 

Tellimine:
haridus@maaelumuuseumid.ee
tel 738 3820

Küsimuste korral palume võtta ühendust!